Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Kong Hållbar Tuggleksak i Gummi

Kong Extreme Goodie Bone Dog Toy

Extremt hållbart gummiben som går att fylla med Kongs godispasta eller med annat mjuk godis. Kong är mycket robusta hundleksaker i naturgummi som klarar starka käkar. Kong är känt över hela världen för sina slitstarka och stimulerande hundleksaker. Läs mer
139 kr Rek.pris 150 kr
139 kr

Kong Tåligt tuggben Extreme Goodie Bone

Kong Klassiska Extrem Goodie Bone, är en hundleksak tillverkad i ett extra slitstark gummi för tuffa tugglekarna.
 Benet kan fyllas med mjukt godis, exempelvis Kongs godispasta eller hundens mat.

En mycket hållbar gummileksak för hund som tål rejält med slit och släng. Perfekt för hundar som gärna tuggar på allt och inte är så försiktiga. Man kan använda den för både apportering eller bara slita, bita och dra i den. Man bör dock alltid ha hunden under uppsikt vid lite mer extrema bitlekar.

Extra robust hundleksak av naturgummi för maximalt tuggande. Är även idealisk för träning och utbildning. Och samtidigt som hunden leker och biter masseras och vårdas tandkött och tänder.  En mycket rolig aktivitetsleksak för din hund. Hundleksak i gummi som är mycket robust och som sysselsätter hunden länge.

Kong extrem Goodie Bone är en särskilt attraktiv tuggleksak för hundar. Som alla Kongs produkter, kännetecknas denna produkt också av en ytterst god kvalitet. Det hållbara naturgummit håller för kraftigt tuggande. Produkten är särskilt lämplig för hundar som mer än gärna använder sina tänder.

Produkten är gjord av Kongs klassiska gummi och är extremt tålig material. Passar perfekt till hundar som är hårdhänta och gärna biter sönder saker. Tack vare naturgummit är leksaken praktiskt taget oförstörbar.  Detta är verkligen en robust och rolig hundleksak.

Kong är världsledande på tillverkning av hundleksaker av hög kvalitet som klarar tuffa lekar.
Tillverkad i USA.

För att undvika att hunden eventuellt skadar sig bör man dock kontrollera produkten regelbundet.

 Färg: Svart

Material: Gummi

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

//stats.klevu.com/analytics/productTracking