Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Exoterra Kombinerad - Digital Hygrometer/Termomer

Exo Terra Thermo-Hygro Combometer - Digtal Thermometer & Hygrometer

Digital kombinerad termometer och hygrometer för terrarium - Exo Terra Digital Combometer är en digitala termometer som mäter temperaturen i terrarium med en digtaliserad hygrometer i en och samma enhet med en lös sensor för bästa precision. Exoterra Combometer har en minnesfunktion för högsta respektive lägsta temperatur & den är försedd med en sugkopp. Exo Terra Combination Thermometer and Hygrometer Digital Läs mer
399 kr 7 980 kr/kg Rek.pris 449 kr
399 kr

Exo Terra Thermo-Hygrometer Digital - Digitaltermometer & Digitalhygrometer

Exoterra Digitaltermometer & Digitalhygrometer är en händig kombinationsmätare som låter dig se både temperatur samt luftfuktighet i terrariet. Med enbart en knapp kan denna kombinationsmätare programmeras efter önskade minnesinställningar som minimal samt maximal temperatur som observerats under en viss tid.

Detta ger terrariets ägare möjligheten att få statistik på temperaturer och luftfuktighet på både natt och dag över önskat tidsomfång.
Mätaren är simpel att installera med sitt krokverktyg, men kan även stilrent installeras på Exoterras lysrör samt lamparmaturer som t.ex Exoterra Compact Top & Exoterra Dual Top.

Storlek: 1,3 x 4,6 x 3,8cm

Vikt: 40g

Färg: Svart

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här