Graverad id-bricka Silver Hundben Krona

Välj en valfri namnbricka och lägg till en personlig gravyr. Passar perfekt till de flesta husdjur. ID-brickan kan även bli en fin accessoar till din nyckelknippa. Gravera in dina kontaktuppgifter på id-brickan för att öka tryggheten för dig och ditt djur. Hund och kattbricka passar perfekt till att fästa på husdjurets halsband.

Max tre rader text per sida av brickan men det blir betydligt tydligare att endast skriva två rader. Max 18 tecken per rad.

Det går att gravera på båda sidorna av id-brickan förutom de id-tag med mönster, strass eller tryck där går det endast att gravera på en sida.

Skriv in den text som ska stå på brickan i kommentarsfältet i kassan. Tänk på att skriva rätt då man inte kan returnera brickan. Informera även hur det ska se ut, 1 till 4 rader? Samt om det ska vara på båda sidorna. Endast bokstäver, siffror, bindestreck, kommatecken och punkt går att få som specialtecken på id-brickan. Tänk på att texten blir mindre vid flera rader.

En matchande nyckelring ingår i priset samt kristallerna är äkta Swarovski™.

Storlek: 38 x 25 mm Large.

Skriv din egen recension

PetScribe
Graverad Namnbricka Hundben
Petscribe Lyx Strass ID- Bricka Krona Ben Silver

Tillbaka till översikt

Pris 199 kr

Namnbricka med valfri gravering uppge gravyrtext i kassan. Litet ben max 3 rader 12 tecken per rad & stort ben max 3 rader endast text eller nummer med max 18 tecken. Enkelsidig bricka. Tänk på att texten blir mindre vid flera rader.

Välj Storlek,

* Obligatoriska fält

Mer information

Variant Graverad Namnbricka Hundben