Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

TropiClean Tar bort Tandsten, Plack & Missfärgning

TropiClean Clean Teath Gel Fresh Breath Tandpasta

Tandkräm som inte kräver tandborstning. Appliceras dagligen på hunden & kattens tänder för att förebygga tandsten & missfärgningar. TropiClean Clean Teeth Gel verkar omedelbart. Skyddar tänder & tandkött. Hjälper mot dålig andedräkt på katt & hund. Läs mer
239 kr Rek.pris 249 kr
239 kr

Tropiclean Clean Teeth Gel -  Mot Pack & Tandsten till Hund & Katt

Fungerar snabbt och naturligt för att bidra till att minska plack och tandsten på katter och hundar. Perfekt alternativ om du inte har möjlighet att borsta djurets tänder! En egenutvecklad blandning av naturliga, holistiska ingredienser producerar en hälsosam oral miljö och dödar de bakterier som orsakar dålig andedräkt, plack och tandsten. Lugnar mindre tandkötts irritationer. För rena tänder och frisk andedräkt varje dag!

Appliceras direkt på tänderna med plack och tandsten. Applicera en gång per dag. Du kommer snart att märka din katt slickar sina läppar flera gånger. Detta är normalt och hjälper gelen att mixas med saliv och belägga alla ytor på din katts eller hunds tänder och tandkött. För maximal effekt, undanhåll mat och vatten i 30 minuter före och efter behandling. Tandborstning är inte nödvändigt men kommer att påskynda avlägsnandet av härdat plack. Vanligtvis, efter 30 dagar, kan tillämpningen reduceras till två gånger i veckan för regelbundet underhåll.

Mängd: 118 ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här