Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Yeowww! Kattmynta Hjärta Kattleksak

Yeowww! Catnip Heart Attach

Alla hjärtans dag-present till katten. Världens bästa kattmyntaleksaker på marknaden! Yeowww är kända för sina fina och tåliga leksaker fylda med den finaste ekologiska kattmyntan! Catnip Heart Attach från Yeowww rekomenderas av personalen på Zoo.se. Läs mer
99 kr Rek.pris 120 kr
99 kr

Yeowww! Catnip Heart Attack Cat Toy

Yeowww! är världskända för att tillverka några av de absolut bästa kattmyntaleksakerna du kan få tag på, här i form av ett älskvärt hjärta fylld av ekologisk kattmynta som kommer göra din katt galen. Definitivt ingen hjärtekrossare.

Catnip Heart Attack är tillverkad av slitstark denimtyg, med mjuk stoppning blandad med extra stark kattmynta. Ge katten ett hjärta och du behöver inte vänta länge på reaktionen som ofta är väldigt stark.

Det är svårt att säga hur din katt kommer reagera på kattmyntan, den kan börja rulla och springa runt och gnida sitt ansikte mot kattmyntan och göra alla möjliga sorters tokigheter. Ha alltid din katt under uppsikt när den leker med kattmynta. Doften från kattmynta är så pass stark att det inte behövs särskilt mycket för att trigga katten.

Kattmynta är en 100% naturlig ört som triggar igång kattens lekfulla sidor, utan att vara skadlig för den.
Kattmynta som torkats är packad med doft som släpps ut när kattmyntan smulas sönder och kläms, vilket framkallar en harmlös lekfull reaktion hos de flesta katter. 
Yeowww!s kattmynta är extra stark, ekologiskt odlad och själva leksakerna är tillverkade för hand i USA. Catnip Pillow är fylld med mjuk stoppning och kattmynta för många stunder av galen lek. Ena sidan är retfullt lurvig och den andra har ett slitstarkt canvastyg med tryck.

Reagerar din katt inte på kattmyntan? Om det är en kattunge så kan det vara så att den inte är mogen för kattmynta än. Normalt sett brukar katter börja uppskatta kattmynta först när de når 6-8 månaders ålder. Tänk också på att alla katter inte heller reagerar på kattmynta.

Längd: ca 8 cm

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här