Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Munster Fiskmedicin Löss & Lernaea

Aquarium Münster Argumor

Fiskmedicin mot löss & lernaea Argumor innehåller den aktiva ingrediensen diflubensuron som är effektivt mot fisklöss (Argulus), ankarmask (Lernaea), gälmask (Gyrodactylus, Dactylogyrus) & bandmask (Cestodes). Tillsätt fiskmedicinen i akvarievattnet. Läs mer

Aquarium Münster Argumor - Medicin för Akvariumfiskar

Fiskmedicinen Aquarium Münster Argumor för akvariefiskar är snabbverkande och tar effektivt bort fisklöss (Argulus), ankarmask (Lernaea), gälmask (Gyrodactylus & Dactylogyrus) och bandmask (Cestodes). Den aktiva ingrediensen diflubensuron går in på djupet och tar bort noggrant bort parasiterna samtidigt som den ger ett förebyggande skydd mot framtida löss & maskinfektioner.

Akvariefisk som råkat ut för löss & Lernaea får synliga symptom på huden då det går att se parasiten, som ofta sätter sig på fenorna. Det är vanligt att fisken både förlorar sin aptit och lyster och får en mattare färg än vanligt. Är det i stället en ankarmask sätter den sig ofta på kroppen, fenorna eller runt munnen. Den sätter sig gärna också i gälarna vilket orsakar andningssvårigheter. Har dina fiskar råkat ut för gälmask märks det på deras andning som blir mer intensiv än vanligt. Om det är en bandmaskinfektion går fisken snabbt ner i vikt trots att den äter regelbundet och den försöker själv klia bort parasiterna genom att gnugga sig mot andra akvariefiskar eller mot akvarieinredningen. 

Mängd: 20 ml

Dosering: Tillsätt fiskmedicinen i akvarievattnet.

Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här