Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Aqua Medic Akvariemöbel & Pelarakvarium Möbel

Aqua Medic Yasha

Akvariebänk till Aqua Medic Yasha, snygg & praktisk akvariemöbel som passar in i alla hem. Vit Matchande skåp 100 cm högt akvarieskåp för akvarier med ett fotavtryck på 30 x 40 cm. Akvarieskåpet är speciellt utformad för Yasha Aqua Medic Nano Aquarium. Läs mer
Den här varan ingår inte i gratis fraktberäkning men varan kan hämtas fraktfritt i butiken i Bromma. Pallavgift på 200kr tillkommer vid hemleverans oavsett storlek på beställningen.
1 i lager

Din valda produkt har en normal leveranstid på 1-3 arbetsdagar beroende av fraktval i kassan.

495 kr Rek.pris 1 860 kr
Rek. Pris 1 195 kr Specialpris 495 kr

Vit Akvariemöbel Aqua Medic

En vit akvariemöbel i en stilren design från Aqua Medic som lätt finner sin plats i alla typer av hem. Denna möbel är speciellt anpassad för Aqua Medics Yasha akvarium, men kan så klart även användas till en annan tank med längd och bredd mått som är gärna något mindre än bänkytan. En akvariebänk ger ett trevligare helhetsintryck av ditt akvarium i ditt hem och gör det även enklare att placera samt att du kan vara trygg med att det vilar säkert.

Denna lättplacerade vita möbel har följande cirka mått på bänkytan avsedd för tanken: 30,5 x 40,6 cm. Möbelns höjd är omkring 101,6 cm.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här