Andis Klippmaskin Excel 2-Speed

Andis Excel 2-speed är en lätthanterlig klippmaskin som passar för trimning och klippning av hundar med normaltjock päls. Trimmern har två hastigheter, den lägre farten är bra att använda sig till när du klipper känsliga områden så som runt öronen, tassar och ansikte medan den högre hastigheten fungerar utmärkt till klippning av resterande delar. Tänk på att man måste använda sig utav en kylspray under klippningen för att minimera överhettning. Med en smart ergonomisk design och anti-slip grepp är denna hundtrimmer bekväm att arbeta med. Alla Andis UltraEdge skär är kompatibla med klippmaskinen. För att skäret ska ha sin fulla livslängd och klippkapacitet, är det viktigt att pälsen är nytvättad och torkad. Kyl skäret under klippningen med en kylspray ca var 5 minut. Rengör, torka och olja skäret efter användning. Andis Excell 2-speed passar extra bra för dig som är van vid att trimma hundar och vill ha en snabb och uthållig trimmaskin. Andis-skär nr 10 ingår.

Att tänka på innan du klipper din hund: Det är viktigt att duscha och schamponera hunden två gånger innan klippning för att avlägsna partiklar som finns i pälsen som kan skada skäret.

Vid trimning så ska man använda sig av kylspray så att skäret inte blir för överhettat och varmt för hunden.

Trimmern har fem hastigheter – 2500 och 4500 varv/min, den högre för kroppsklippning den lägre för detaljarbete.

Snabbkoppling gör det enkelt att byta och rengöra skär.

Tåligt hårdplasthölje som klarar lite tuffare hantering.

Kompatibel med Andis-skär samt Oster A5-skär.

Vikt: 500g 

Längd: 20,6 cm 

Hastighet: 5 olika hastigheter, 3100 - 3500 slag /min 

Ingår: skär nr.10, laddare och skär olja. 

Alla Andis skär fungerar till denna trimmaskin. 

På högersida så finner du instruktionsvideos på Andis hundtrimmer allt från hur du klipper till rengöring av din trimmer.

Skriv din egen recension

Andis
Kraftfull Trimmer Hund & Katt
Excel 2-Speed Klippmaskin m Skär 10 230V Rosa

Tillbaka till översikt

Pris 1 895 kr

Rek.pris 2 499 kr

Mer information

Variant Kraftfull Trimmer Hund & Katt
EAN 40102654008